Tyyny

Yleisin tyynykoko Skandinaviassa ja Suomessa on 50x60 cm. Valitettavasti tämän kokoinen tyyny ei tue niskaa kuten tyynyn pitäisi; tämän kokoinen tyyny tukee olkapäitä. Meidän tyynymme ovat useimmiten kokoa 40x80 cm mikä mahdollistaa sen, että tyyny tukee niskaa valumatta olkapäiden alle ja on tarpeeksi leveä antaakseen tukea myös niille meistä, jotka käännämme kylkeä usein nukkuessamme.

Erityisesti niskan alueen jännitys, oire, josta useat meistä kärsivät, on yksinkertaisesti seurausta väärän kokoisesta tyynystä. Me riedeck®illä voimme valmistaa teille minkä kokoisen tyynyn tahansa, mutta muista, että kehosi kiittää sinua kun ostat parhaan mahdollisen kokoisen tuotteen.

Tyynynpäälliseen on ommeltu vetoketju, jotta sisempi tyyny voidaan ottaa ulos ja tarvittaessa pestä pesukoneessa 60 asteessa ja kuivata kuivaajassa. Täyte on puhdasta mikrokuitua ja patentoitu nimellä Riefill. Myös täytteen voi pestä sisätyynyn kanssa.

Riefill pallokuidussa on noin 2000 ilmakammiota jokaista kuutiosenttimetriä kohti. Tämä varmistaa sen, että tyyny pysyy aina joustavana ja tukee päätä ja niskaa tasaisesti. Tyyny pitää muotonsa eikä koskaan muutu kovaksi ja litteäksi, kuten keinokuitutyynyt. Sisätyyny on kuitenkin hyvä pestä kahdesti vuodessa.

Mikrokuidut hengittävät myös täydellisesti, mikä edesauttaa sitä ympäröivän villan hengittävyyttä: tyyny ei enää koskaan ole hiestä märkä eikä sitä käytettäessä ole tarvetta käännellä tyynyä kuumaan kesäaikaan löytääkseen viileän kohdan. 

Tyynyissämme on vielä yksi huomattava etu useisiin muihin tyynyihin nähden; yksinkertaisesti avaamalla tyynyn vetoketjun ja joko lisäämällä tai poistamalla täytettä saatte juuri niin paksun tai ohuen tyynyn kuin haluatte