Peitto

riedeck®in peitteet on tehty kahdesta erillisestä osasta, mikä tarkoittaa sitä, että molemmat puolet ovat puhdasta villaa. Näiden välissä on paras eriste, jonka luonto meille tarjoaa - ilma.

Peitoissamme on käytetty noin 500 grammaa villaa jokaiselle tuoteneliölle. Käytämme peitoissammekin näin paljon villaa varmistaaksemme, että peitossamme on kaikki ominaisuudet, joita niiltä vaadimme.

Mitä enemmän villaa käytetään peittojen valmistukseen, sitä enemmän villakuituja tuotteessa on vastaanottamassa kosteutta ihostamme ja vapauttamaan sitä takaisin huoneilmaan. Toisin sanoen, niin ristiriitaiselta kuin se saattaakin kuulostaa, enemmän villaa tarkoittaa vähemmän hikoilua vuoteessa.

Lisäksi villa pitää huolen siitä, että peiton alla on aina oikea lämpötila. Villa ei ainoastaan vähennä hikoilua sängyssä vaan pitää myös lämpimänä vuoden kylmimpinäkin aikoina tehokkaammin ja turvallisemmin kuin kuumavesipullot, lisäpeitteet tai sähköpeitot.

Hyvän ja rauhallisen unen saavuttamiseksi on tärkeä muistaa, että vaikka sängyssä kuuluu olla lämmin, makuuhuoneen lämpötila ei saisi olla yli 18 °C.

Kolmanneksi, suuri villan määrä lisää peiton tuoteikää huomattavasti. Kaikki riedeck®in valmistamat tuotteet kestävät vuosia, eikä uusia tuotteita näin ollen tarvitse ostaa aina uudelleen ja uudelleen.